1. Haberler
  2. Tübitak Projeleri
  3. TÜBİTAK 4004-4005-4007 Projeleri
  4. 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları ile 4005 Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Destekleme Programları Çağrıları sonuçlandı!

4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları ile 4005 Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Destekleme Programları Çağrıları sonuçlandı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilimsel konu, kavram ve süreçleri hedef kitlenin gözlem ve uygulamalarla deneyimlemesine imkân veren ve bu yıl eklenen “İklim Değişikliği, Doğal Afetler ve Afet Yönetimi, Yapay Zekâ ve Uygulamaları, Havacılık ve Uzay” tematik çağrı alanlarından da başvuru yapılabilen 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı kapsamında 125 proje destek almaya hak kazandı. Desteklenen projeler için tıklayınız.

Öğretmenlere ve akademisyenlere; kendi branşlarına ve genel olarak öğretmenlik mesleğine özgü yenilikçi yaklaşım, strateji, yöntem ve tekniklerin etkileşimli olarak kazandırılmasını amaçlayan 4005 Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Destekleme Programı kapsamında 45 proje destek almaya hak kazandı. Desteklenen projeler için tıklayınız.

Teknolojik Öğretmenler’i Whatsapp Kanal’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Teknolojik Öğretmenler’i instagram’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Teknolojik Öğretmenler’i Twitter’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Teknolojik Öğretmenler’i Facebook’tan takip etmek için TIKLAYINIZ.
Teknolojik Öğretmenler’i Youtube’dan takip etmek için TIKLAYINIZ.

4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları ile 4005 Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Destekleme Programları Çağrıları sonuçlandı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teknolojik Öğretmenler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin