DOLAR

35,6497$% 0.08

EURO

37,2579% 0.27

STERLİN

44,0823£% 0.26

GRAM ALTIN

3.160,28%0,62

ONS

2.754,31%0,45

BİST100

10.038,01%0,38

a

TRT EBA TV “Veli Kuşağı”nda Her Gün Bir Uzman

TRT EBA kanallarında Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile başlayan “BİZDEN” isimli veli kuşağında her gün bir uzman, sağlık, eğitim, psikososyal destek gibi başlıklarda ekranlarda olacak.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, TRT EBA TV ilkokul ve ortaokul kanallarında, veli kuşağının ilk konuğu olarak, “Kriz Dönemlerinde Anne Babalık” konusunda ailelere seslendi.

Her gün TRT EBA TV’de saat 20.00’de ekranlarda olacak veli kuşağının detaylı programı da belli oldu. Buna göre, “BİZDEN” isimli veli kuşağında her gün bir uzman, sağlık, eğitim, psikososyal destek gibi başlıklarda ekranlarda olacak.

Uzmanlar ekranlardan aileleri bilgilendirecek

Buna göre, Çocuk Alerjisi ve İmmünolojisi Uzmanı İlke Kılıç Topçu, evde kalma döneminde çocukların bağışıklığını koruma konusunda, 7 Nisan Salı akşamı saat 20.00’de ekranlardan aileleri bilgilendirecek.

8 Nisan Çarşamba akşamı veli kuşağı saatinde psikolog Acar Baltaş, “Korona Günlerinde Aile İçi Duygu Yönetimi” konusunda bilgiler verecek.

Psikolog Doğan Cüceloğlu, “Belirsizlik Döneminde Duygularımız Ne Söylüyor?” konusundaki bilgilerini de 9 Nisan Perşembe günü veli kuşağında paylaşacak.

TRT EBA kanallarının 10 Nisan Cuma günkü konuğu olacak eğitim bilimci Belma Tuğrul ise “Biz Bir Aileyiz. Şimdi Tam Zamanı” konusunda velileri bilgilendirecek.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sıradaki haber:

EBA’da Canlı Sınıf Nasıl Oluşturulur? Okul İdaresi, Öğretmen ve Öğrencilerin Yapması Gereken İşlemler Nelerdir?

HIZLI YORUM YAP