1. Haberler
  2. Projeler
  3. Geleceğin Yenilikçi Sınıfları (FCL)
  4. “Yenilikçi Sınıflarda Aktif Öğrenme Etkinlikleri Geliştirme Çalıştayı” Başvuru Duyurusu

“Yenilikçi Sınıflarda Aktif Öğrenme Etkinlikleri Geliştirme Çalıştayı” Başvuru Duyurusu

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genel Müdürlüğümüz tarafından, okullarda teknoloji destekli yenilikçi öğrenme ortamlarının geliştirilmesi amacıyla yürütülen Yenilikçi Sınıflar çalışması kapsamında, 81 ilde kurulacak olan sınıfların etkin kullanımını sağlamak amacıyla öğretim programlarıyla uyumlu aktif öğrenme etkinlikleri havuzu geliştirilmesi planlanmaktadır.

Bu doğrultuda, 14-18 Nisan 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Yenilikçi Sınıflarda Aktif Öğrenme Etkinlikleri Geliştirme Çalıştayı 2” ile katılımcılara, aktif öğrenme etkinlikleri geliştirme konusunda deneyim kazandırılacaktır. Çalıştay sonrasında ise etkinlik havuzunun oluşturulması için farklı branş öğretmenlerinden oluşan bir uzaktan çalışma ekibi oluşturulması planlanmaktadır.

Deneyimlerinizi paylaşmak ve katkı sağlamak amacıyla başvurularınızı 24 Mart 2025, Pazartesi günü saat 23.59’a kadar yapmanızı rica ederiz.

Başvuru linki: https://basvuru.eba.gov.tr/giris

Duyuru: “Yenilikçi Sınıflarda Aktif Öğrenme Etkinlikleri Geliştirme Çalıştayı 2” başvuruları başladı!

Değerli öğretmenlerimiz,

Genel Müdürlüğümüz tarafından okullarda teknoloji destekli yenilikçi öğrenme ortamlarının geliştirilmesi amacıyla 81 ilde yürütülen Yenilikçi Sınıflar çalışması kapsamında, 14-18 Nisan 2025 tarihleri arasında “Yenilikçi Sınıflarda Aktif Öğrenme Etkinlikleri Geliştirme Çalıştayı 2” gerçekleştirilecektir.

📌 Çalıştay Sonrası: Yenilikçi Sınıflarda kullanılmak üzere aktif öğrenme etkinlikleri havuzu oluşturulacaktır.
📌 Uzaktan Çalışma Fırsatı: Çalıştaya katılım sağlayan öğretmenlerimiz arasından farklı branşlardan oluşan bir uzaktan çalışma ekibi seçilecektir.

Başvuru için;
• Ortaokul veya lise kademesinde görev yapıyor olmak
• Uzaktan görevlendirmeye şartları elverişli olmak
Koşullarını sağlayan tüm öğretmenlerimiz, 24 Mart 2025 Pazartesi günü 23.59’a kadar bağlantıdaki formu doldurarak başvurularını yapabilirler.

📅 Çalıştay Tarihi: 14-18 Nisan 2025
📅 Son Başvuru Tarihi: 24 Mart 2025

Detaylar için: https://meb.ai/UloyqP6
Başvuru için: https://basvuru.eba.gov.tr/giris
Sorularınız için: emrah.pektas@eba.gov.tr
hatice.engin@eba.gov.tr

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
_yi
İyi
0
k_t_
Kötü
“Yenilikçi Sınıflarda Aktif Öğrenme Etkinlikleri Geliştirme Çalıştayı” Başvuru Duyurusu
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Teknolojik Öğretmenler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Teknolojik Öğretmenler Sohbet Sayfası

Teknolojik Öğretmenler Sohbet Sayfası

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir

Bizi Takip Edin